За контакти

За нас

 

Оптиката  се базира в гр. Ловеч, България и е в брашна от 1994 г.

ЕИК: 200901071

Тук ще Ви предложим продуктите на водещи световни производители на рамки за очила, оптични лещи (стъкла), слънчеви очила, контактни лещи, разтвори за контактни лещи и аксесоари, за да задоволим максимално Вашето желание за добро зрение.

Гарантираме пълна коректност, конкурентни цени и скоростно доставяне.

Оптичните лещи на OptiSwiss и на Maska Lens, които предлагаме, в комплект с рамки за очила, са изработени от органични полимери с цел да бъдат леки, безопасни и удобни при употреба. С цел да се повишат износоустойчивостта и оптичните качества на лещите върху тях се нанасят висококачествени защитни и антирефлексни покрития. Това става с помощта на последно поколение напълно автоматизирани машини ESSILOR Mr Blue, SATIS 1200 и Leybold Syrus, които осигуряват висока технологичност и прецизност, вкл. компютъризирано проследяване на качеството във всеки един етап. Всички стъкла са придружени от гаранционна карта и имат 1 до 2 години срок на годност. Предлагаме голямо разнообразие по отношение на продуктовата гама – обикновени, с антирефлексно покритие, фотосоларни, бифокални, прогресивни, затъмнени, с огледален ефект и др. При поръчка на чифт стъкла и рамки за очила се възползвате от безплатен монтаж и доставка.

Диоптричните рамки за очила, които се предлагат в оптиката, са на водещи фирми, сред които Romeo, POLICE, Source и др. Ежемесечно добавяме нови попълнения по отношение на продуктовата гама, включително и специални промоционални оферти. В меню "Статии" вдясно бихте могли да се информирате за различните видове рамки за очила, както и по какви признаци да изберете най-подходящите рамки за вас.

Контактните лещи, с които разполагаме, са както на световно известни производители – Bausch & Lomb, Cantor+Nissel, UltraVision, така и на български лаборатории. От нас може да закупите еднодневни, едномесечни, тримесечни, годишни, цветни, торични и твърди контактни лещи, както и разтвори за Вашите лещи и капки за очи.

Разгледайте и каталога ни с маркови слънчеви очила на изключително ниски и промоционални цени! Слънчевите ни очила са с UV400 (максималната UV защита) и полароид.

Приятно разглеждане!

© bgOptics.com - контактни лещи, рамки за очила, слънчеви очила 2018
Powered By OpenCart. OC Europa by CsillámVilág