За контакти

Информация за доставката

Доставка:

Закупените продукти ще бъдат доставени на посочения от Вас адрес.

Доставката е на стойност между 6 и 8 лв., в зависимост от населеното място. Сумата се заплаща от получателя, освен ако стойността на поръчката Ви надхвърля 50 лв. - в такъв случай доставката е безплатна. Оптичен център "Д-р Нешев" работи с куриерска фирма SPEEDY. Уведовяваме Ви също така, че при регистрация на нашия сайт за всяка поръчка след първата ще получавате 5% отстъпка от крайната цена. Регистрацията не е задължителна.

Заплащането на артикулите се осъществява посредством наложен платеж или онлайн, ако желаете да платите електронно чрез PayPal или 2CheckOut. Срокът за доставяне е между 24 и 48 часа, като доставки не се извършват в неделя и официалните празници. Продуктите пристигат обикновено по обяд - молим да посочвате адреси, на които ще присъства лице с готовност да получи пратката.

Изпращането на артикулите обикновено става след потвърждаване на поръчката от страна на клиента. Тази процедура се осъществява чрез телефонно обаждане от нас, малко след заявяването на поръчката.

При поръчка получавате подробни данни на посочения от Вас e-mail адрес.

Рекламации:

Съгласно законовите изисквания рекламации се приемат до 7 дни от датата на получаване на стоката, отразена в документите за предаване от куриера, в случай, че артикулът е в ненарушен търговски вид. Ние гарантираме, че всички продукти, които предлагаме, са ни предоставени от официален дистрибутор.

© bgOptics.com - контактни лещи, рамки за очила, слънчеви очила 2018
Powered By OpenCart. OC Europa by CsillámVilág